Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Madridilta tärkeä kiinnitys: Keskikentän ankkuri vuoden mittaiseen jatkosopimukseen

Toni Kroos
AOP

Real Madridin keskikentän ankkuri, Toni Kroos on tehnyt seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Saksalaisen edellinen kontrahti oli päättymässä kesäkuun lopulla, mutta uuden diilin myötä hän jatkaa Santiago Bernabeulla vuoteen 2024 asti.

Real Madrid sai loistavia uutisia sopimusrintamalta, kun seura tiedotti päässeensä Toni Kroosin kanssa yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta. Pallovarma saksalainen on edustanut Madridia vuodesta 2014 lähtien ja pelannut joukkueen paidassa yhteensä 417 ottelua.

Yhdeksän Madridissa viettämänsä kauden aikana Kroos on voittanut peräti 20 pokaalia. Palkintokaapista löytyy 4 Mestarien liigan voittoa, 5 seurajoukkueiden maailmanmestaruutta, 4 Euroopan Super Cupia, 1 Copa del Rey, 3 Espanjan Super Cupia ja kolme La Ligan mestaruutta.

Kroosin jatko on todella hyvä asia Realin kannalta ja paperilla joukkueen keskikenttä näyttää ensi kautta ajatellen pelottavan kovalta. Saksalaistähden lisäksi Carlo Ancelottilla on käytettävissään muun muassa Jude Bellinghamin, Luka Modricin ja Federico Valverden kaltaisia pelaajia.

Madridissa tehdään tällä hetkellä kaikki mahdollinen, jotta päättyneen kauden epäonnistuminen saataisiin kuitattua. Uudelle kärkipelaajalle saattaa edelleen kuitenkin olla tarvetta Joselun mukaantulosta huolimatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga