Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Juventus-tähden seuraava työnantaja selvillä: Sopimuksen julkistaminen vain ajan kysymys

Angel Di Maria
AOP

Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Angel Di Maria, 35, on jättämässä Juventuksen taakseen. Viimeisten tietojen mukaan juonikas laitahyökkääjä on palaamassa takavuosien seuraansa.

Angel Di Marian tulevaisuudella ollaan spekuloitu viimeisen vuoden aikana runsaasti. Di Maria kuului päättyneellä kaudella Juventuksen parhaimpiin pelaajiin ja peli kulki myös maajoukkuetasolla.

Di Maria oli tärkeä palanen Argentiinan joukkuetta, joka juhli ensimmäistä maailmanmestaruuttaan sitten vuoden 1986.

Vaikka Juventuksen kausi jätti todella sekasortoisen kuvan uskottiin Di Marian jatkavan Torinossa vielä ensi kaudella. Pistemenetys ja Mestarien liigan ulkopuolelle jääminen näyttävät kuitenkin muuttaneen argentiinalaistaiturin mielen.

Benfica oli Di Marian ensimmäinen seura Euroopassa ja Fabrizio Romanon mukaan pelaaja on palaamassa Lissaboniin.

Lue alta Romanon twiitti aiheesta.

Romano kertoo, että Di Marian on määrä allekirjoittaa vuoteen 2024 asti kestävä sopimus pikaisella aikataululla ja diili tullaan julkistamaan lähipäivien aikana.

Juonikkaalle hyökkääjälle oli tiettävästi muitakin ottajia Euroopassa, mutta Benfica vaikuttaa napanneen pisimmän korren.

Di Maria aloitti uransa kotimaansa Rosariossa, josta tie jatkui vanhalle mantereelle. Argentiinalainen muistetaan parhaiten Real Madridista ja PSG:stä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat