Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Aston Villa ja Bayern München kilpailevat espanjalaistopparin allekirjoituksesta

Pau Torres
AOP

Aston Villa pyrkii vahvistamaan puolustuslinjaansa kesän aikana Villarrealin Pau Torresilla. Espanjalaispuolustaja on ollut jo pitkään lähtökuopissa ja myös Bayern München on kiinnostunut hänen palveluksistaan.

Aston Villa paransi loppukaudella pelaamistaan yltäen aina Valioliigan seitsemännelle sijalle. Unai Emeryn saapuminen Villa Parkille sai ihmeitä aikaan ja joukkue oli kuin uudestisyntynyt. Joukkue haluaa vahvistaa rivejään ensi kaudeksi, joten uusia hankintoja on odotettavissa.

Emery pyrkii tiettämästi vahvistamaan etenkin Villan puolustusta ja esiin on noussut useita mielenkiintoisia nimiä. Yksi näistä on Villarrealissa pelaava Pau Torres. Espanjan maajoukkuepelaaja on kuulunut keltapaitojen alakerran tukipilareihin jo vuosikausia.

Emery toimi aiemmin Villarrealin managerina ja hänen kerrotaan haluavan yhdistää jälleen voimansa pelaajan kanssa. Torresin markkina-arvon kerrotaan pyörivän noin 45 miljoonan euron ympärillä.

Kaupat eivät kuitenkaan tule toteutumaan helposti, sillä myös Bayern München seuraa pelaajan tilannetta.

Thomas Tuchelin valmentaman saksalaisjoukkueen puolustus oli päättyneen kauden tärkeissä otteluissa kaikkea muuta kuin vakuuttava, vaikka kotoisessa liigassa mestaruus irtosikin.

Vasenjalkainen Torres on Villarrealin oma kasvatti, joka on edustanut seuraa koko uransa yhtä lainapestiä lukuunottamatta.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga