Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle Tanskan maajoukkuemiehen kintereillä – Päästäänkö hinnasta sopuun?

Newcastle United
Pixabay

Newcastle United on raportoidusti ilmaissut kiinnostuksensa Crystal Palacessa pelaavaa Joachim Andersenia kohtaan. Tanskan maajoukkuemiehelle asetettu hintalappu on kuitenkin toistaiseksi hidastanut kauppojen syntymistä.

Crystal Palacen keskuspuolustaja, Joachim Andersen saattaa olla jättämässä Selhurst Parkin taakseen. Vuonna 2021 Ranskan liigan Lyonista Lontooseen saapunut Andersen on nauttinut suurta luottamusta sekä Patrick Vieiran, että tämän seuraajan, Roy Hodgsonin alaisuudessa.

Menneellä kaudella mies pelasi 32 valioliigaottelua ollen pääsääntöisesti aina terveenä ollessaan avauskokoonpanossa. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Andersenin ura on mahdollisesti jatkumassa muualla.

Loistavan kauden pelannut Newcastle United pyrkii vahvistumaan ensi kaudeksi jokaisella osa-alueella. Magpies on ollut useamman keskikenttäpelaajan kintereillä, mutta Eddie Howe haluaa tuoda myös uuden keskuspuolustajan St. James’ Parkin ovista sisään. Tässä kohtaa katseet ovat kääntyneet Anderseniin.

Ensi kaudella Mestarien liigaa pitkän tauon jälkeen pelaava Newcastle tulee todennäköisesti peluuttamaan reilusti Sven Botmania ja Fabian Schäriä puolustuksen sydämessä, mutta Andersenin tulo toisi ryhmään lisää kilpailua.

Andersenin hintalapusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta miehellä on kolme vuotta sopimusta jäljellä, joten Eagles tuskin päästää häntä lähtemään ilman suhteellisen korkeaa siirtosummaa.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset