Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Inter Milan nappaamassa West Hamin siirtokohteen? – Jatkuuko superlupauksen matka Serie A:ssa?

Jalkapallokenttä
Unsplash

West Ham United ja Inter Milan kilpailevat Alex Scottin allekirjoituksesta. Bristol Cityssä loistavaa jälkeä tehnyt Scott on vaihtamassa tulevalle kaudelle kirkkaampiin parrasvaloihin.

Alex Scottia pidetään tällä hetkellä yhtenä Britteinsaarten suurimmista lupauksista. Bristol Cityä edustava Scott oli ilmiömäisessä vireessä päättyneellä Championship-kaudella ja pokkasi vuoden nuoren pelaajan palkinnon.

Scottin siirtymistä korkeammalle sarjatasolle pidetään itsestäänselvyytenä, mutta tuleva osoite on toistaiseksi vielä hämärän peitossa.

Odotuksiin nähden erittäin vaisun valioliigakauden pelannut West Ham pyrkii vahvistamaan rivejään kesän aikana. Vaikka joukkue sai balsamia haavoilleen voittamalla Konferenssiliigan, lienee selvää, että uusille vahvistuksille on tarvetta.

Hammers on tarkkaillut Scottin tilannetta jo hyvän tovin ja seuran kerrotaan lähestyneen pelaajan edustajia.

Aikaa ei silti riitä hukattavaksi, sillä myös Inter Milan on lahjakkaan nuorukaisen kintereillä ja pyrkii kiilaamaan lontoolaisten edelle.

Rahaongelmista kärsivä Nerazzurri tulee todennäköisesti myymään useamman tähtipelaajansa kesän aikana, jonka myötä Giuseppe Meazzalla saatetaan nähdä sukupolvenvaihdos. Bristol pyytää Scottin allekirjoituksesta lähteiden mukaan 25 miljoonan korvausta, jota Inter yrittää neuvotella alaspäin.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat