Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

PSG:n supertähden agentilta kova paljastus: “Jos Madrid haluaa hänet, me kuuntelemme”

Achraf Hakimi
AOP

Paris Saint-Germainin laitapuolustaja, Achraf Hakimin jatkoa Parc des Princesillä on kyseenalaistettu. Marokkolaistähteä ollaan linkitetty ahkerasti muun muassa Real Madridiin. Pelaajan agentti, Alejandro Camano ottaa kantaa suojattinsa tilanteeseen.

Achraf Hakimi kävi läpi Real Madridin junioriakatemian nousten seuran edustusjoukkueen mukaan vuonna 2017. Ura ei kuitenkaan lähtenyt toivotunlaiseen nousuun Santiago Bernabeulla ja hänet lähetettiin kasvamaan korkoa Borussia Dortmundiin.

Kahden Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Real päätti myydä Hakimin Inter Milaniin, josta matka jatkui edelleen PSG:hen.

Hakimin sopimus ulottuu vuoteen 2026 asti, mutta ranskalaisseuraa ravistelee suuret muutokset, jonka myötä myös joukkueen avainpelaajiin lukeutuvan marokkolaisen uskotaan olevan lähtökuopissa.

Miehen mahdollisella paluulla Madridiin on spekuloitu mediassa runsaasti. Pelaajan agentti, Alejandro Camano ottaa kantaa sitkeänä velloviin Real-huhuihin.

– Achraf on ollut poissa Realista viiden vuoden ajan, mutta Madrid on aina koti akatemiapelaajille. Siellä hän kasvoi ja siellä on hänen sydämensä.

– Tällä hetkellä keskitymme PSG:hen, mutta jos Madrid haluaa hänet, me kuuntelemme. Hän on aina joukkueen kannattaja, vaikka edustaa tällä hetkellä PSG:tä.

Lähde: Managing Madrid

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga