Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Inter Milan kaappaamassa Chelsea-ikonin kahden vuoden sopimuksella

Chelsea
Unsplash

Chelsean monivuotinen palvelija, Cesar Azpilicueta on kapistamassa Stamford Bridgen pölyt kannoiltaan. Espanjalaispuolustaja on Fabrizio Romanon mukaan siirtymässä Inter Milanin paitaan kahden vuoden sopimuksella.

Vuonna 2012 Ranskan liigassa pelaavasta Marseillesta Chelseaan saapunut Cesar Azpilicueta on tekemässä lähtöä. Miehen sopimus Bluesin kanssa on päättymässä vasta ensi kauden jälkeen, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että maisema on vaihtumassa pikaisella aikataululla.

Siirtoguru, Fabrizio Romanon tietojen mukaan Azpilicueta on päässyt Inter Milanin kanssa sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista ja pelaajan on määrä allekirjoittaa kahden vuoden mittainen kontrahti.

Azpilicuetan aika Chelseassa on ollut menestyksekäs ja mies on voittanut muun muassa kertaalleen Mestarien liigan, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, kaksi Valioliigan sekä kaksi Eurooppa-liigan mestaruutta.

Bluesin takavuosien luottomies oli vuosikausia selkeä valinta joukkueen avauskokoonpanoon, mutta kertyneet pelivuodet ovat alkaneet näkyä espanjalaisen otteissa.

Azpilicuetan nopeus ei ole entisellään, jonka myötä häntä on käytetty selkeästi aiempaa säästeliäämmin. Menneellä valioliigakaudella Azpilicueta pelasi 25 ottelua tullen pääsääntöisesti vaihdosta kentälle.

Chelsea tulee sekoittamaan pakkaansa kesän aikana, joten seuralegenda on jatkamassa matkaa suunniteltua aikaisemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A