Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

ManU tarjonnut keskikenttäpelaajaansa Serie A:n jättiläisille: Löytyykö unohdetulle lahjakkuudelle ottajia?

Donny van de Beek
AOP

Manchester Unitedin ja Donny van de Beekin uskotaan lähtevän eri suuntiin tämän kesän aikana. Hollantilaiskeskikenttäpelaajan ura Old Traffordilla on ollut suuri pettymys ja entinen Ajax-tähti on valmis siirtymään muualle.

Erik ten Hagin saavuttua Manchester Unitedin puikkoihin, brittimediassa uskottiin laajalti, että Donny van de Beekille aukenee uusi tilaisuus näyttää kyntensä.

Kaksikko teki aiemmin menestyksekästä yhteistyötä Ajaxissa, mutta vanhoilla näytöillä ei nousta ten Hagin pelaavaan kokoonpanoon.

Mikään ei ole muuttunut sitkeistä polvivaivoista kärsineen van de Beekin osalta, joten matka on mitä luultavimmin jatkumassa.

Menneellä kaudella van de Beek pääsi kentälle seitsemässä valioliigaottelussa, kahdessa Eurooppa-liigan kamppailussa ja kertaalleen liigacupissa.

Pelaajan kerrotaan menettäneen toiveensa paremmasta tulevaisuudesta ja haaveilevan maisemanvaihdoksesta. Mediassa liikkuvien tietojen perusteella ManU on tarjonnut miestä Serie A:ssa pelaaville Juventukselle ja AS Romalle, mutta yhteistä säveltä ei ole löytynyt.

Van de Beekin tulevaisuus on tällä hetkellä täysi arvoitus, mutta toivoa sopii, että lahjakkaalle pelaajalle löytyisi nopealla aikataululla uusi työnantaja. Säännöllinen peliaika on ainoa keino nousta takaisin myös Hollannin maajoukkueeseen.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A