Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Manchester City valmistelee 100 miljoonan tarjousta Bundesliigan eliittipuolustajasta

Josko Gvardiol Kroatian paidassa.
AOP

Red Bull Leipzigia edustava Josko Gvardiol on yksi Manchester Cityn tärkeimmistä siirtokohteista tämän kesän aikana. Kroatian maajoukkuepelaajasta tullaan todennäköisesti jättämään lähiaikoina jättimäinen tarjous.

Triplamestaruuden päättyneellä kaudella voittanut Manchester City pyrkii vahvistamaan puolustuslinjaansa uusilla pelaajilla. Red Bull Leipzigissa pelaavaa Josko Gvardiolia pidetään yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona ja miestä on linkitetty ahkerasti Citizensin paitaan.

Tuoreet raportit kertovat, että City on valmistelemassa noin 100 miljoonan euron arvoista Gvardiolista, joka pelasi itsensä suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään Qatarin MM-turnauksessa. Gvardiol muodosti yhdessä kokeneen Dejan Lovrenin kanssa yhden kisojen toimivimmista topparipareista Kroatian yltäessä pronssille.

Cityn uskotaan jo lähestyneen pelaajaa ja sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista ollaan päästy sopuun, vaikka virallinen tarjous vielä odottaakin vielä itseään. Pep Guardiolan kerrotaan ihailevan suuresti Gvardiolin ominaisuuksia ja kiinnostus kasvoi entisestään, kun City ja Leipzig kohtasivat päättyneellä kaudella Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Gvardiol on aiemmin myöntänyt julkisesti haluavansa ottaa seuraavan askeleen urallaan, mutta toistaiseksi Leipzig on saanut pidettyä pelaajastaan kiinni. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että siirto on realisoitumassa tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga