Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Lionel Messi avautuu väleistään PSG:n kannattajiin: “Tämä on tapa, jolla he käyttäytyvät”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messin ura Paris Saint-Germainissa jäi kahden kauden mittaiseksi. Barcelona-legenda jätti Parc des Princesin nurmen taakseen ja siirtyy MLS:ään Inter Miamin riveihin. Messi avautuu ajastaan Ranskassa ja ottaa kantaa myös PSG:n kannattajien protestointiin.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Lionel Messi päätti nostaa päättyneen kauden jälkeen kytkintä ja jättää Ligue 1:ssä pelaavan PSG:n taakseen.

Argentiinan MM-sankari siirtyi Pariisiin valtavien odotusten saattelemana, mutta ura ei ikinä lähtenyt toivotunlaiseen lentoon Ranskassa.

Messin pelillistä panosta on mahdotonta kritisoida liikaa, vaikka mies ei pystynytkään auttamaan joukkuettaan voittamaan seurahistorian ensimmäistä Mestarien liigan pokaalia.

Argentiinalaistähti joutui kuitenkin PSG-kannattajien valtavan kriitikkivyöryn kohteeksi, jonka myötä hänen oli jopa lisättävä vartiointia asuintalonsa ympärillä.

– Kun saavuin Pariisiin, kaikki tuntui sujuvan mahtavasti, Messi kommentoi BBC:n mukaan.

– Sitten osa PSG:n kannattajista alkoi kuitenkin kohdella minua eri tavalla. Mielestäni suurin osa faneista suhtautui minuun samalla tavalla kuin saapuessani, mutta osa heistä ei ollut puolellani.

– Tiedän saman tapahtuneen aiemmin Neymarin ja Kylian Mbappen kohdalle. Tämä on tapa, jolla he (fanit) käyttäytyvät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat