Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

AC Milan lähellä kovan luokan hankintaa – “On sääli, ettei hän pelaa Serie A:ssa”

Nicolo Zaniolo
AOP

Italian maajoukkuetähti, Nicolo Zaniolo siirtyi helmikuussa Turkin liigassa pelaavan Galatasarayn riveihin. Ottajia olisi ollut muuallakin, joten kaupat herättivät laajaa kummaksuntaa. Nyt tie saattaa viedä jälleen takaisin Italiaan.

Kuten aiemmin uutisoimme, Nicolo Zaniolon siirtyminen Valioliigaan vesittyi tammikuun siirtoikkunan aikana. Italialainen ei halunnut kuitenkaan jatkaa uraansa AS Roman paidassa ja seuraavaksi osoitteeksi valikoitui Turkin liigassa pelaava Galatasaray.

Zaniolo on sopeutunut uuteen ympäristöönsä hienosti, mutta hänen paluullaan saapasmaahan on spekuloitu viime aikoina runsaasti. Muun muassa Juventus, Fiorentina, AC Milan ja Napoli ovat olleet taiturin kintereillä.

Zaniolon agentti, Claudio Vigorelli antoi ymmärtää, että pelaajan maisema saattaa olla jälleen vaihtumassa.

– Hänellä ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa sopeutumisen kanssa, mutta on sääli, ettei hän pelaa Serie A:ssa. Siirtoikkuna on kuitenkin pitkä, joten katsotaan mitä tapahtuu. Hän on tyytyväinen oloonsa, mutta jos tarjouksia tulee, arvioimme tilannetta uudelleen.

Tällä hetkellä Milan näyttää johtavan kilpaa Zaniolon allekirjoituksesta. Rossoneri on menettämässä Sandro Tonalin Newcastleen, joten joukkue kaipaa kipeästi uusia vahvistuksia.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat