Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Andrea Pirlolle löytyi uusi työnantaja: Kahden vuoden pesti perinteikkään seuran kanssa

Jalkapallo
Unsplash

Italialaislegenda Andrea Pirlo on valittu Serie B:hen pudonneen Sampdorian seuraavaksi päävalmentajaksi. Miehen sopimus on lähteiden mukaan kaksivuotinen.

Andrea Pirlo toimi Juventuksen valmentajana vuonna 2020-2021 auttaen joukkueen Coppa Italian ja Super Cupin voittoihin. Serie A:ssa Juve jäi neljänneksi, joka ei miellyttänyt seurajohtoa, joten Pirlolle annettiin kenkää.

Pirlo vietti potkujensa jälkeen hetken aikaa hiljaiseloa ennen siirtymistään Turkin liigassa pelaavan Fatih Karagumrukin valmentajaksi. Karagumruk päätyi menneellä kaudella Superliigan seitsemännelle sijalle ja Pirlo jätti pestinsä toukokuussa.

Italialaisen tulevaisuudella spekuloitiin tämän jälkeen runsaasti ja hänen uskottiin muun muassa olevan siirtymässä AC Milanin peräsimeen.

Seuran teknisenä johtajana toiminut Paolo Maldini olisi halunnut tuoda Pirlon uudeksi päävalmentajaksi Stefano Piolin tilalle. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan koskaan toteutunut ja lopulta Maldini joutui jättämään pestinsä.

Pirlolle on nyt löytynyt uusi työnantaja yllättävästä suunnasta ja BBC:n tietojen mukaan hän on allekirjoittanut kahden vuoden sopimuksen Sampdorian kanssa. Perinteikäs seura putosi viime kauden päätteeksi sarjatasoa alemmas ja pelaa Serie B:tä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2011.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A