Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Teemu Pukin MLS-siirrolle sinetti: Huuhkaja-tähden liito jatkuu Pohjois-Amerikassa

Teemu Pukki
AOP

Teemu Pukin seuraava työnantaja on varmistunut. Huuhkaja-kärki siirtyy kahden vuoden mittaisella sopimuksella MLS:sä pelaavan Minnesota Unitedin riveihin.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Teemu Pukin siirtyminen MLS:ään näytti jo pidemmän aikaa todennäköiseltä. Nyt asiaan on saatu virallinen vahvistus ja Minnesota United tiedotti asiasta verkkosivuillaan julkaistulla videolla.

Pukki Party jatkuu näin ollen siis rapakon takana, jota osattiin odottaa. Minnesota kaipaa kipeästi vahvistuksia riveihinsä, sillä joukkue on Läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisellä sijalla.

Joukkue on voittanut 18 pelaamastaan ottelusta vain viisi ja tehnyt toistaiseksi ainoastaan 17 maalia. Näin ollen uudelle maalinsylkijälle on toden teolla tarvetta, mikäli joukkue haluaa edetä tällä kaudella pudotuspeleihin.

Norwichissa legendan asemaan nousseen Pukin lähtö on luonnollisesti totinen paikka, mutta Kanarialintujen on tehtävä kovia ratkaisuja uudelleenrakennuksen myötä.

Seura tuntui kadottaneen suuntansa annettuaan Daniel Farkelle potkut ja päättynyt kausi sujui todela alavireisesti. Vielä toissakaudella Valioliigaa pelannut Norwich valahti päättyneellä kaudella Championshipin keskikastiin jääden 13. sijalle.

Tämä todennäköisesti painoi osittain myös suomalaishyökkääjän vaakakupissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat