Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Bundesliiga

Lähde: ManU:n paidassa säväyttänyttä keskikenttäpelaajaa tarjottu FC Barcelonalle

Marcel Sabitzer
AOP

Bayern Münchenin sopimuspelaaja, Marcel Sabitzer vietti menneen kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Manchester Unitedissa. Itävaltalaisen ensi kauden osoitteesta ei ole tässä vaiheessa minkäänlaista varmuutta.

Marcel Sabitzer, 29, pelasi itsensä Bundesliigaa seuraavien tietoisuuteen edustaessaan Red Bull Leipzigia. Keskikenttäpelaaja matkasi Bayern Müncheniin Julian Nagelsmannin vanavedessä, mutta kuten arvata saattaa, vastuu jäi erittäin pieneksi.

Sabitzer lähetettiin kevätkaudella lainalle Manchester Unitediin paikkaamaan loukkaantunutta Christian Erikseniä.

Hyvistä otteista huolimatta matka on jälleen jatkumassa. ManU olisi halunnut kiinnittää itävaltalaisen pysyällä sopimuksella, mutta seurat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen.

Sabitzerin on näin ollen määrä palata Bayerniin ainakin väliaikaisesti. Saksalaisseuran huhutaan olevan valmis päästämään pelaajansa lähtemään ja häntä on tarjottu FC Barcelonalle.

La Ligan jättiläisen halukkuudesta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta Sabitzerille voisi löytyä käyttöä Xavi Hernandezin ryhmityksessä.

Sergio Busquetsin lähdön jälkeen myös Franck Kessie on ollut siirtohuhujen keskiössä. Marcelo Brozovicia on linkitetty viime viikkoina Camp Noulle, mutta saudiarabialaisseura Al-Nassrin tekemä tarjous saattaa sotkea Blaugranan suunnitelmat.

Monipuolinen Sabitzer pystyy pelaamaan keskikentän pohjalla tai hyökkäävämmässä roolissa.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga