Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU joutumassa luopumaan leikistä – Bayernin hintapyyntö osoittautumassa liian korkeaksi

Marcel Sabitzer
AOP

Manchester Unitedin Marcel Sabitzer on näillä näkymin palaamassa jälleen ensi kaudeksi Bayern Münchenin riveihin. Itävaltalainen on toivonut saada jatkaa uraansa sateisilla saarilla ja samoilla linjoilla oli myös United-luotsi, Erik ten Hag.

Marcel Sabitzer hankittiin Old Traffordiin pikahälytyksellä, kun Christian Eriksen loukkaantui. Bayern Münchenissä pienellä vastuulle jääneelle itävaltalaiselle sorvattiin kauden loppuun ulottuva lainadiili.

Miehen hyvät otteet ovat kuitenkin herättäneet puheita jatkosta ja pelaaja itse on ollut myöntyväinen asian suhteen. ManU:n päävalmentaja, Erik ten Hag, on niin ikään liputtanut sopimuksen jatkamisen puolesta, mutta tämä vaihtoehto näyttää olevan osoittautumassa mahdottomaksi.

United olisi lähteiden perusteella valmis maksamaan pelaajasta noin 14 miljoonan punnan siirtokorvauksen. Bayern hinnoittelee Sabitzerin kuitenkin vähintään noin 20 miljoonan arvoiseksi, joten englantilaisten on joko luovuttava leikistä tai korotettava panoksiaan.

Sabitzer esiintyi mallikkaasti Punaisten Paholaisten keskikentällä tehden kauden mittaan myös muutaman tärkeän maalin. Hyvistä otteista huolimatta Bayernin pyyntihintaa pidetään Old Traffordilla liian korkeana, joten tällä hetkellä näyttää siltä, että Sabitzerin ura on jatkumassa Saksassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga