Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigakapteeni jatkaa tutussa osoitteessa: “Kaikki tietävät, miten paljon tämä seura merkitsee minulle”

Everton
Pixabay

Vaikean kauden pelannut Everton on saanut loistavia uutisia sopimusrintamalta, kun joukkueen kapteeni, Seamus Coleman päätti allekirjoittaa Toffeesin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Irlantilainen missasi loppukaudesta tukun tärkeitä pelejä vakavan loukkaantumisen takia.

Evertonin kapteeni ja joukkueen johtohahmoihin lukeutuva, Seamus Coleman jatkaa Goodison Parkilla myös tulevalla sesongilla.

Miehen sopimus oli päättymässä kesäkuun lopussa, mutta sitä jatkettiin vuoteen 2024 asti, jonka myötä Coleman tulee pelaamaan viidennentoista kautensa sinipaitojen riveissä.

Oikeana laitapuolustajana operoiva Coleman siirtyi Evertoniin vuonna 2009 Sligo Roversista vain 60 000 punnalla. Vyölle on kertynyt toistaiseksi 409 kamppailua Toffeesin paidassa, jonka myötä hän on seurahistorian seitsemänneksitoista eniten otteluita pelannut pelaaja.

Parhaillaan loukkaantumisesta toipuva Coleman kommentoi jatkopäätöstään seuran verkkosivuilla.

– Kaikki tietävät, miten paljon tämä seura merkitsee minulle. Tuntuu erityiseltä saada jatkaa uraani täällä ja pukea joukkueen pelipaita päälleni myös ensi kaudella.

– Olen saanut perheeni kanssa valtavasti tukea joukkueen kannattajilta ja kaikilta seurassa työskenteleviltä ihmisiltä heti saapumiseni jälkeen. En ikinä pidä itsestäänselvyytenä mahdollisuutta pelata täällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga