Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Tässä on ManU:n uusin jättihankinta! – 60 miljoonaa puntaa vaihtaa omistajaa

Mason Mount
AOP

Manchester Unitedin kerrotaan päässeen Chelsean kanssa yhteisymmärrykseen Mason Mountin siirtymisestä Old Traffordille. Lähteiden mukaan englantilaispelaaja siirtyy uuden työnantajansa leiviin 60 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan.

Pitkään jatkunut jahkailu Mason Mountin tulevaisuudella näyttää tulleen päätökseensä. Tuoreet raportit kertovat, että Manchester United on vihdoin saanut tahtonsa läpi ja Mount siirtyy Erik ten Hagin alaisuuteen 60 miljoonan punnan arvoisella kontrahdilla.

Chelsea oli hylännyt kaikki ManU:n kolme aiempaa tarjousta, mutta neljännellä kerralla osapuolet vaikuttavat päässeen yhteisymmärrykseen.

Mount on ollut alkuvuodesta lähtien runsaiden siirtohuhujen keskiössä. Spekulaatiot roihahtivat liekkeihin keväällä, kun medialle paljastui, ettei Englannin maajoukkuemies aio tehdä jatkoa Blues-sopimukseensa, jonka oli määrä päättyä ensi kesänä.

Chelsea oli näin ollen käytännössä pakotettu myymään pelaajansa kuluvan siirtoikkunan aikana. Mountin kintereillä oli liuta muitakin huippuseuroja, kuten Bayern München ja Liverpool.

ManU näyttää kuitenkin vieneen pisimmän korren ja Mountin ura näyttää olevan jatkumassa Old Traffordilla. Chelsea-tähteä tuskin hankintaan Manchesteriin pelkästään istumaan penkille, mutta kilpailu keskikentän pelipaikoista on äärimmäisen kovaa.

Lähde: ManchesterWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset