Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Oliko tämä syynä valioliigatähden seurasiirrolle? – “Suuri vaikutus”

Mateo Kovacic
AOP

Chelseasta Manchester Cityyn hiljattain siirtynyt Mateo Kovacic kertoo odottavansa innolla tulevaa. Citizensin kivenkovaan avausmiehistöön nouseminen on kuitenkin kaikkea muuta kuin selvää.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Mateo Kovacic päätti jättää Chelsean taakseen ja suunnata kohti uusia haasteita. Seuraavaksi työnantajaksi valikoitui Manchester City, joka avasi pelin omalta osaltaan tämän kesän siirtomarkkinoilla. Pajatso tulee laulamaan todennäköisesti vielä useaan otteeseen, joten Kovacicin hankinta on luultavasti vain alkusoittoa.

Kroatian maajoukkuekapteeni joutuu tekemään täyden työn noustakseen Pep Guardiolan avauskokoonpanoon, mutta uuteen ympäristöön siirtyminen on ollut pelaajan mieleen.

– Tämä tuntuu uskomattomalta. Kaikki seuran ihmiset ovat ottaneet minut todella hyvin vastaan, joten tunnen kuuluvani tänne. On hienoa päästä osaksi näin valtavaa seuraa, joka on voittanut paljon viimeisten vuosien aikana. En malta odottaa pääseväni aloittamaan, Kovacic tuumi.

– Kyseessä on hallitseva Mestarien liigan ja Valioliigan voittaja, joten on selvää, että joukkue on huipputasolla valmennusta myöten.

Kovacic myönsi, että juuri Guardiolan läsnäolo vaikutti hänen päätökseensä.

– Saavuin tänne kehittääkseni ymmärrystäni jalkapallosta ja tullakseni parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni. Joten kyllä, valmentajalla oli suuri vaikutus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset