Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Here we go! – Liverpool julkistamassa huippuluokan hankintaa

Dominik Szoboszlai
AOP

Liverpool on tuoreiden raporttien mukaan vahvistumassa Dominik Szoboszlailla. Red Bull Leipzigin unkarilaispelaajaa on linkitetty jo pidemmän aikaa useampaan suurseuraan.

Ankarasti viime kaudella pettymään joutunut Liverpool on tekemässä kesän toista hankintaansa. Alexis Mac Allister siirtyi Anfieldille jo alkukesästä jätetyttään Brightonin taakseen.

Jürgen Klopp haluaa tästä huolimatta vahvistaa edelleen keskikenttäänsä, jonka myötä Pooliin on yhdistetty viime päivien aikana useita pelaajia.

Viimeisten tietojen valossa haaviin on tarttumassa Bundesliigassa hyviä otteita esittänyt Dominik Szoboszlai. Vuonna 2020 Red Bull Leipzigiin siirtynyt unkarilainen oli varsinkin päättyneellä kaudella yksi sarjan parhaista pelintekijöistä herättäen runsaasti kiinnostusta Britteinsaarilla.

Kuten aiemmin uutisoimme, Newcastle United on ollut hanakasti Szoboszlain kintereillä. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Liverpool on vetämässä pisimmän korren, ainakin jos siirtoasiantuntija, Fabrizio Romanoa on uskominen.

Lue alta Romanon twiitti.

Romano kertoo, että Liverpool on valmis maksamaan Szoboszlain sopimukseen kirjatun ulosostopykälän ja mies tulee vaihtamaan maisemaan 70 miljoonan euron arvoisella diilillä, joka odottaa allekirjoittamistaan.

Romanon tietojen mukaan henkilökohtaisista ehdoista on päästy jo sopuun, jonka myötä pelaajan on pian määrä suorittaa tulevan työnantajansa lääkärintarkastus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset