Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Inter Milanin tähtivahdilta selkeä vihjaus tulevaisuudestaan: “Tällä hetkellä hän on pelaajamme”

Andre Onana
AOP

Andre Onanan tilanne jaksaa edelleen puhuttaa. Inter Milanin maalivahtia ollaan linkitetty vahvasti Manchester Unitediin ja torstaina mies jakoi vihjailevan kuvan sosiaalisen median tilillään. Interin johtoryhmään kuuluva, Javier Zanetti kommentoi maalivahdin tilannetta.

David de Gean ympyrän uskotaan olevan sulkeutumassa, eikä miehen jatkaminen Old Traffordilla näytä tällä hetkellä kovinkaan todennäköiseltä. Espanjalaisvahdin ensisijainen toive on ollut lopettaa uransa ManU:n väreissä, mutta toiveet ovat saattaneet muuttua seuran sopimussekoilun johdosta.

Kuten hyvin tiedetään, Inter Milanin tolppien välissä upeita otteita esittänyttä Andre Onanaa ollaan kaavailtu de Gean korvaajaksi. Torstaina kamerunilainen jakoi vihjailevan kuvan sosiaalisessa mediassa, jossa näkyi kävelevä mies toisessa jalassaan sandaali ja toisessa juhlakenkä.

Kuvan saatetekstissä Onana korosti rehellisyyden tärkeyttä ja kertoi, että jokainen tarina tulee päätökseensä.

Tämä on luonnollisesti heittänyt lisää löylyä kuumina käyville siirtohuhuille. Interin pelaajalegenda ja seuran nykyinen varatoimitusjohtaja, Javier Zanetti kommentoi Onanan tilannetta medialle.

– Tällä hetkellä Andre on edelleen pelaajamme ja hän on meille todella tärkeä. Me haluaisimme pitää hänet, mutta katsotaan mitä tapahtuu. Odotamme näkevämme hänet kun harjoituskausi käynnistyy 13. heinäkuuta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A