Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Jäähyväiset edessä? – Siirtyykö José Mourinhon luottopelaaja Valioliigaan?

Paulo Dybala
AOP

AS Romaa edustavan Paulo Dybalan jatko Stadio Olimpicolla on täysi kysymysmerkki. Argentiinalaistaiturin voimassaoleva sopimus ulottuu vuoteen 2025 asti, mutta siirtohuhut vievät häntä Valioliigaan jo kuluvan kesän aikana.

Viime kesänä AS Romaan Juventuksesta siirtyneen Paulo Dybalan osoite saattaa olla jälleen vaihtumassa. 90minin tietojen mukaan argentiinalaisen sopimuksessa oleva vain 12 miljoonan euron ulosostoklausuuli ulkomaisille seuroille on herättänyt Chelsean kiinnostuksen.

Lontoolaisten kerrotaan lähestyneen Dybalan agentteja neuvottelumielessä, joten tulevien viikkojen aikana saattaa tapahtua.

Jos Valioliiga kutsuu, odottaa Dybalaa todennäköisesti roima palkankorotus. Mestarien liigan pelejä ei kuitenkaan ole tarjolla, mutta UCL:ää ei toisaalta pelata ensi kaudella Roomassakaan.

Viime kaudella Dybala kuului aina terveenä ollessaan José Mourinihon luottopelaajiin ja vyölle kertyi 25 Serie A-ottelua, joissa mies teki hienot 12 maalia ja antoi 7 maalisyöttöä. Eurooppa-liigassa Dybala puki Giallorossin pelipaidan ylleen 11 kertaa tehden viisi maalia.

Mourinho haluaa varmasti ensisijaisesti pitää tähtipelaajastaan kiinni, mutta tuskin asettuu poikkiteloin, jos tämä haluaa vaihtaa maisemaa.

Chelsean kannalta Dybalan hankinta saattaisi olla askel oikeaan suuntaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A