Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Chelsea-hyökkääjän viimeinen mahdollisuus? – “Kyseessä on erittäin hyvä pelaaja”

Raheem Sterling
AOP

Chelseaan viime kaudella siirtyneen Raheem Sterlingin ura ei ole lähtenyt toivotunlaiseen lentoon Lontoossa. Manchester Cityssä lähes kaiken mahdollisen voittaneen englantilaisen tulevaisuudella ollaan arvuuteltu viime aikoina runsaasti. Tuore Blues-manageri, Mauricio Pochettino kertoo oman näkemyksensä pelaajan tilanteesta.

Raheem Sterling päätti lähteä viime vuonna kohti uusia haasteita ja jätti Etihadin taakseen. Parhaimmillaan yhtenä Britteinsaarten parhaimmista laitahyökkääjistä pidetyn Sterlingin otteet olivat kääntyneet hieman tätä ennen laskuun, eikä Pep Guardiolalta herunut enää luottoa aiempien vuosien tapaan.

Lontoolaistaustaisen Sterlingin uudeksi osoitteeksi valikoitui Chelsea, jossa uran piti lähteä uuteen nousuun. Alla on kuitenkin erittäin vaikea kausi niin henkilökohtaisella kuin myös joukkueen tasolla.

Sterlingin nimi on nostettu tapetille käynnissä olevan siirtoikkunan aikana ja pelaajan uskotaan olevan valmis siirtymään jälleen eteenpäin.

Chelsean uudeksi manageriksi hiljattain nimetty Mauricio Pochettino antoi oman mielipiteensä Sterlingistä.

– Kyseessä on erittäin hyvä pelaaja. Joskus uuteen ympäristöön sopeutuminen vaatii totuttelua, eikä pelaajan ole helppo esiintyä samalla tasolla kuin aiemmin.

Sterlingin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset