Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lisää vettä kiukaalle: Chelsea-puolustaja hehkuttaa siirtohuhujen keskiössä olevaa argentiinalaistähteä: “Maailmanluokan pelaaja”

Jackie Stewart, Thiago Silva.
AOP

Paulo Dybalan ensi kauden osoite on toistaiseksi vielä hämärän peitossa. Hyvää jälkeä Romassa tehnyt argentiinalainen on kärsinyt loukkaantumisista, mutta Chelsean tiedetään olevan hänen kintereillään. Thiago Silva kommentoi omalta osaltaan Dybalan mahdollista hankintaa.

Juventusta pitkään edustanut Paulo Dybala päätti viime kesänä jättää torinolaisseuran taakseen vakaan harkinnan jälkeen. Argentiinalaisesta odotettiin Bianconerin seuraavaa pelillistä johtajaa Cristiano Ronaldon tilalle.

Asiat eivät kuitenkaan menneet Juven toivomalla tavalla ja lopulta myös Dybala päätti nostaa kytkintä. Uudeksi osoitteeksi valikoitui Stadio Olimpico ja José Mourinhon valmentama AS Roma.

Dybala kärsi päättyneellä kaudella lukuisista vammoista joutuen missaamaan tukun pelejä. Terveenä ollessaan argentiinalaistähti oli kuitenkin mies paikallaan ja tulosta tuli mukavaan tahtiin.

Matka saattaa olla kuitenkin jatkumassa vain yhden kauden jälkeen, sillä Chelsean tiedetään kaavailevan Dybalan hankintaa. Bluesin keskuspuolustaja, Thiago Silva oli sunnuntaina seuraamassa F1:n Britannian GP:tä ja häneltä kysyttiin mielipidettä Dybalan mahdolliseen siirtoon.

– Näin hänet täällä ja tiedän, että hänen ympärillään riittää spekulaatioita, brasilialainen vastasi.

– Kysyin häneltä, onko hän siirtymässä. Hän on maailmanluokan pelaaja, jonka kanssa olisi mahtavaa päästä pelaamaan. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A