Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Liverpool ja Newcastle tarkkailevat Serie A-tähden tilannetta: Juventus pudottanut hintapyyntöään

Federico Chiesa
AOP

Juventuksen hyökkääjä, Federico Chiesa saattaa olla päätymässä kauppatavaraksi. Italialaisen sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti, mutta miehen allekirjoitus kiinnostaa valioliigaseurojen keskuudessa.

Juventus jäi lopulta Mestarien liigan ulkopuolelle, joka on seuran omilla standardeilla katastrofi. Voimaan jäänyt pistevähennys romutti torinolaisten haaveet Euroopan ykköskilpailuun selviytymisestä, joten useampi joukkueen runkopelaaja saattaa olla lähdössä.

Angel Di Maria ehti jo pakata laukkunsa ja suuntasi Benficaan, joka on hänen ensimmäinen seuransa vanhalla mantereella.

Dusan Vlahovicin uskotaan niin ikään olevan lähtökuopissa ja kärjen perässä on liuta huippuseuroja.

Viime aikoina myös Federico Chiesan nimi on noussut siirtohuhuihin. Valioliigassa pelaavien Newcastle Unitedin ja Liverpoolin kerrotaan tarkkailevan pelaajan tilannetta. Chiesan nykyinen sopimus kattaa vielä kaksi vuotta, mutta osoite saattaa vaihtua paljon tätä nopeammin.

Newcastlessa Chiesa pääsisi pelaamaan Mestarien liigaa ja luvassa olisi todennäköisesti myös roima palkankorotus. Liverpool ei yltänyt ensi kauden UCL:ään, mutta perinteikkäällä seuralla riittää tunnetusti vetovoimaa.

90min raportoi Juventuksen asettaneen Chiesalle alun perin 60 miljoonan euron hintalapun, jota seura on nyt valmis laskemaan kymmenellä miljoonalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A