Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Romelu Lukakun hankinta ajautumassa umpikujaan: Tarttuuko Fulhamin maalinsylkijä saudiseuran täkyyn?

Alexandar Mitrovic
AOP

Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Hilal on ollut raportoidusti Romelu Lukakun perässä. Belgialaishyökkääjän ei kuitenkaan uskota olevan halukas siirtymään Lähi-Itään, joten seuran katseet ovat kääntyneet muualle. Al-Hilalin kerrotaan valmistelevan tarjousta Fulhamin Aleksandar Mitrovicista.

Romelu Lukakun jatkokuviot ovat yksi käynnissä olevan siirtoikkunan puhutuimmista aiheista. Inter Milanissa päättyneen kauden lainalla viettäneen belgialaisen on määrä palata Chelsean vahvuuteen harjoituskaudelle, mutta hänen on uutisoitu haaveilevan pysyvästä osoitteenmuutoksesta.

Vaikka Lukaku jäi viime kaudella todella kauas parhaastaan, kiinnostaa hänen allekirjoituksensa myös Britteinsaarten ulkopuolella. Saudi-Arabian liigaa pelaava Al-Hilal on ollut jo useamman kuukauden ajan belgialaisen kinteriellä, mutta tämän ensisijainen toive on jatkaa uraansa Euroopan rajojen sisällä.

Al-Hilalin kerrotaan pyrkivän taivuttelemaan Chelsean seurajohtoa kaupantekoon, mutta toistaiseksi neuvottelut eivät ole edenneet saudiseran toivomalla tavalla. Al-Hilal pitää Fabrizio Romanon mukaan Fulhamissa pelaavaa Aleksandar Mitrovicia hyvänä vaihtoehtona, jos Lukakun siirtoa ei saada maaliin.

Lue alta Romanon twiitti.

Fulham-kolossi ei ole Romanon kertoman perusteella kaupan tarjottuun 30 miljoonan euron hintaan, mutta Al-Hilal pyrkii kääntämään tilanteen edukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat