Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:n tuore hankinta säväytti debyytissään: “Tuo pelaamiseemme lisää dynaamisuutta”

Mason Mount
AOP

Manchester United pelasi harjoituskauden ensimmäisen ottelunsa keskiviikkona. Oslossa käyty kamppailu Leedsiä vastaan päättyi ManU:n 2-0 voittoon. Mason Mountin debyytti Red Devilsin paidassa lämmitti joukkueen manageri, Erik ten Hagin mieltä.

Manchester United aloitti kauteen valmistavan pre-seasonin voitokkaasti, kun joukkue kellisti Leedsin 2-0. Ottelun ensimmäisen puoliajan pelannut Mason Mount debytoi ManU:n paidassa ja sai esityksestään ansaitut kehut Erik ten Hagilta.

– Mount tuo pelaamiseemme lisää dynaamisuutta, joka oli yksi syy hänen hankinnalleen. Hän on hyökkäysorientoitunut pelaaja, mutta haluaa osallistua peliin jokaisella osa-alueella. Keskikenttäpelaajien tehtävä on sekä hyökätä, että puolustaa.

– Olen varma, että hänestä tulee olemaan meille suuri apu, sillä hän on laatupelaaja, joka tuo joukkueeseen lisää tehokkuutta.

Myös pelaaja itse oli hyvillä mielin päästyään edustamaan uutta joukkuettaan.

– Tunsin oloni hyväksi kentällä. Olemme tehneet rajusti töitä harjoituksissa ja kokeilleet muutamia erilaisia taktiikoita. On mukavaa päästä toteuttamaan oppejamme myös otteluissa.

– Tykkäsin todella paljon roolistani ja nautin vapaudesta rakentaa peliä alhaalta sekä juoksujen tekemisestä vastustajan boksiin. Prässipelaamisemme toimi hienosti ja pystyimme rytmittämään pelitapahtumia tehokkaasti.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga