Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Manchester Cityllä totiset paikat – Tähtipelaajan pöydällä posketon tarjous Saudi-Arabiasta!

Manchester City
Pixabay

Manchester Cityä edustava Riyad Mahdez on Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ahlin hankintalistalla. Citizens pyrkii pitämään algerialaisesta kiinni, sillä joukkue on vaarassa menettää myös Bernardo Silvan.

Ilkay Gundoganin siirtyminen FC Barcelonaan saattoi olla Manchester Citylle vasta alkusoittoa. Viime kaudella ylivoimaiseen triplamestaruuteen jyränneet taivaansiniset saattavat menettää useita tärkeitä pelaajiaan, jonka myötä Pep Guardiolan luoma orastava dynastia on vaarassa murtua.

Joukkueen kapteenina viime kaudella toiminut Gundogan oli eittämättä yksi Citizensin tärkeimmistä lenkeistä, mutta jos myös siirtohuhuissa oleva Bernardo Silva päättää lähteä muihin maisemiin, alkaa Etihadilla olla totiset paikat.

Riyad Mahrezin tilanteella ollaan niin ikään spekuloitu runsaasti viimeisten viikkojen aikana. Algerialaistähden nykyistä sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä, mutta hänen pöydällään on raportoidusti myös 45 miljoonan punnan vuosittaiset ansiot takaava tarjous Al-Ahlilta.

Mahrezin uutisoidaan pettyneen toistuviin penkkikomennuksiin loppukaudesta, jonka lisäksi Saudi-Arabian mahtiseuran massiivinen tarjous saattaa painaa vaakakupissa.

Guardiolalla on tärkeät viikot edessään, sillä vaikka Cityllä on laaja materiaali käytössään, olisi Silvan ja Mahrezin lähdöt todella tuntuvia takaiskuja. 90min kertoo, että joukkue pyrkii tekemään kaikkensa saadakseen vähintään toisen miehistä jäämään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat