Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Liverpoolin keskikenttäpelaaja lähtökuopissa: Paluumuutto Barcelonaan häämöttää edessä?

Thiago Alcantara
AOP

Thiago Alcantaran pelit Anfieldillä saattavat olla takanapäin, ainakin jos viimeaikaisia lähteitä on uskominen. Espanjalaiskeskikenttää on linkitetty viime aikoina FC Barcelonan vahvuuteen.

Liverpoolin keskikenttäryhmitys tulee näyttämään ensi kaudella täysin erilaiselta viime kauteen verrattuna. Fabinhon ja Jordan Hendersonin aikakausi lähenee vääjäämättömästi kohti loppuaan ja varsinkin jälkimmäistä ollaan linkitetty ahkerasti Saudi-Arabiaan.

Kokenut sotaratsu, James Milner ehti jo pakata laukkunsa ja suuntasi Brightoniin. Pienelle vastuulle jääneet Naby Keita ja Alex Oxlaide-Chamberlain lukeutuvat niin ikään lähtijöiden joukkoon. Uusina hankintoina Anfieldin ovista sisään ovat tuleet Alexis Mac Allister ja Dominik Szoboszlai, mutta Jürgen Kloppin hankinnat tuskin jäävät tähän.

Viimeaikaisten huhujen perusteella Thiago Alcantara harkitsee niin ikään maisemanvaihdosta, joten uusille keskikenttäpelaajille saattaa olla edelleen tarvetta.

Barcelonan junioriakatemian läpikäynyt Thiago nousi ihmisten tietoisuuteen Blaugranan edustusmiehistössä. Vuonna 2013 matka jatkui Bayern Müncheniin, jossa pelaaja vietti seitsemän vuotta ennen siirtymistään brittikentille.

Espanjalaisen sopimus Liverpoolin kanssa on päättymässä ensi kesänä, eikä jatkosopimusneuvotteluista ole hiiskunut mitään julkisuuteen. Näin ollen matka saattaa jatkua kuluvan siirtoikkunan puitteissa ja paluuta Barcelonaan pidetään 90minin mukaan yhtenä vaihtoehtona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga