Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Nähdäänkö kahden Euroopan jättiläisen välillä vaihtokauppa? – Bayern ja Manchester City neuvottelevat tähtipuolustajien pelioikeuksista

Benjamin Pavard
AOP

Uutisointi Benjamin Pavardin ympärillä ei osoita vieläkään hiipumisen merkkejä. Ranskalaispuolustaja on edelleen Bayern Münchenin pelaaja, vaikka hän on ilmaissut lähtöaikeensa useaan otteeseen. Uusimmat huhut vievät häntä Etihadille Pep Guardiolan alaisuuteen.

Bayern Münchenin monivuotinen palvelija, Benjamin Pavard saattaa olla vihdoin päätymässä kauppatavaraksi. Ranskalaisen sopimus päättyy ensi vuoden kesällä, joten Bayernillä on käsillä viimeiset hetket tehdä pelaajallaan rahaa. Pavard on ilmaissut toistuvasti haluavansa kokeilla siipiään jossain muualla, mutta Bayern on tähän asti pitänyt hänestä uppiniskaisesti kiinni.

Laitapuolustajaa on linkitetty aiemmin muun muassa AC Milaniin ja Manchester Unitediin, mutta Fabrizio Romanon yleensä luotettavien lähteiden perusteella matka saattaa jatkua muualla.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea katso se täältä.

Romano kertoo, että Pavard on korkealla Manchester Cityn ostoslistalla ja hänestä kaavailaan potentiaalista korvaajaa Kyle Walkerille, jos tämä siirtyy Bayerniin. Kahden seuran on määrä aloittaa neuvottelut pelaajien tulevaisuudesta.

Walker menetti päättyneellä kaudella asemiaan Citizensin ykkösmiehistössä, jonka jälkeen häntä ollaan yhdistetty hanakasti Bundesliigan jättiseuraan. Pavard pystyisi teoriassa toimimaan englantilaisen paikkaajana, mutta tässä vaiheessa kaikki on vielä auki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga