Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-toppari vaatii omiltaan tasonnostoa: “Meillä riittää todistettavaa”

Ibrahima Konate
AOP

Ibrahima Konate saapui Liverpooliin vuonna 2021 huomiota herättäneellä 35 miljoonan punnan siirtosummalla. Toistaiseksi ranskalainen ei ole pystynyt lunastamaan hintalappunsa mukaisia odotuksia. Puolustaja myöntää, että hänen on nostettava pelaamisensa tasoa tulevalla kaudella muun joukkueen tavoin.

Red Bull Leipzigissa loistavia otteita esittäneen Ibrahima Konaten, 24, sopeutuminen brittikentille on ottanut oman aikansa. Debyyttikaudellaan Liverpoolissa Konate oli pitkälti vaihtomiehen roolissa. Päättyneellä kaudella loukkaantumisista kärsinyt puolustaja kuului säännölliseen pelaavaan kokoonpanoon vasta maaliskuusta lähtien.

Viimeiset kuukaudet sujuivat kuitenkin hyvin ja Konate pelasi mallikkaasti Redsin puolustuksen sydämessä. Konaten sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä ja hän tietää, että riman on noustava tulevaisuudessa hyvästä kauden lopetuksesta huolimatta.

– Olen todella onnellinen täällä ja haluan voittaa mahdollisimman paljon tämän upean seuran kanssa. Liverpoolin historia hakee vertaistaan. Tuleva kausi on kolmanteni täällä ja minun täytyy nostaa pelaamiseni tasoa, Konate tuumi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Meillä on paljon tavoitteita. Haluan auttaa omalta osaltani joukkuetta pitämään oman pään puhtaana, tehdä muutaman maalin ja voittaa pokaaleita. Harjoituskaudesta tulee todella rankka, mutta meillä riittää todistettavaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga