Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Ham tarkkailee bundesliigatopparin tilannetta – Lontoolaisten puolustuslinja huutaa vahvistuksia

Jonathan Tah
AOP

David Moyesin valmentama West Ham pyrkii lähteiden mukaan vahvistumaan Bayer Leverkusenin Jonathan Tah’lla. Saksalaistopparin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2025 saakka.

Valioliigaseura West Ham United pitää Bayer Leverkusenin puolustajaa Jonathan Tahia tarkasti silmällä. Lontoolaisseuran tiedetään kartoittavan vahvistuksia alakertaansa ja Tah nähdään hyvänä vaihtoehtona.

27-vuotias Tah on Bundesliigan veteraani ja hänellä on paljon kokemusta huipputasolta. Parhaassa peli-iässä oleva saksalainen toisi kaivattua varmuutta West Hamin takalinjoille. Hyvänä pääpelaajana tunnettu Tah lukee peliä erittäin taitavasti ja hän voisi sopia profiilinsa puolesta täydellisesti Valioliigaan.

Leverkusen odotti Tah’n lähtevän muihin maisemiin jo alkukesän aikana, mutta toistaiseksi hän on edelleen joukkueen pelaaja. Topparin sopimuksessa ollut 18 miljoonan euron arvoinen ulososto-optio on umpeutunut, joten Hammers joutuisi todennäköisesti pulittamaan hänestä enemmän.

Jos hintalappu nousee reilusti näyttää kauppojen toteutuminen epätodennäköiseltä. Lontoolaiset tekivät kuitenkin mukavan tilin Declan Ricen myynnillä, joten käteisvaroista ei pitäisi olla suurta pulaa.

Uusille hankinnoille on totisesti tarvetta, sillä Nayef Aguerd ja Thilo Kehrer olivat joukkueen ainoat pelaajat, jotka vakuuttivat päättyneellä kaudella kyseisellä pelipaikalla.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset