Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigan maalitykin siirtosaagassa uusi käänne – “Jos hän pitää sanansa, saamme hänet”

Harry Kane
AOP

Bayern Münchenin ja Tottenhamin väliset neuvottelut Harry Kanen pelioikeuksista ovat edelleen täydessä käynnissä. Saksalaisseuran taustaryhmään kuuluva Uli Hoeness kertoo Kanen luvanneen siirtyä Bundesliigaan.

Harry Kanen tilanne on edelleen täysin auki ensi kauden osalta. Tottenham Hotspurin pelaajaa on linkitetty viime aikoina vahvasti Bayern Münchenin rivehin. Spurs on ollut tavoilleen uskollisena haluton päästämään supertähteään lähtemään, mutta tällä kertaa edistystä vaikuttaa tapahtuneen.

Bayernin neuvonantaja, Uli Hoeness avautuu osapuolten välisten neuvottelujen sisällöstä.

Harry Kane on tehnyt selväksi kaikissa keskusteluissa, että hänen päätöksensä on voimassa. Jos hän pitää sanansa, saamme hänet, jolloin Tottenham joutuu taipumaan.

– Kane haluaa pelata kansanvälisissä kilpailuissa ja meidän onneksemme Tottenham ei pelaa ensi kaudella Euroopan kentillä. Hänellä on nyt uusi mahdollisuus siirtyä Euroopan huippuseuraan. Tähän asti (Kanen) isä ja veli ovat aina pitäneet lupauksensa. Jos sama jatkuu, kaikki on kunnossa.

Hoeness kertoi mielipiteensä myös Tottenham-pomo Daniel Levystä.

– Levy on todella ovela, eikä ota siirtosummaa puheeksi. Meidän on ensin saatava hänet nimeämään jokin summa. Hän on todellinen ammattilainen, mutta kaikilla neuvotteluissa mukana olevilla tahoilla riittää kokemusta.

Lähde: Planet Sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset