Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United vaihtaa kapteeniaan: Harry Maguire joutuu luopumaan vastuusta

Harry Maguire
AOP

Manchester United vaihtaa kapteeniaan tulevaksi kaudeksi. Näin ollen vuodesta 2020 kapteeninnauhtaa kantanut Harry Maguire joutuu luopumaan vastuusta.

Harry Maguire saapui Manchester Unitediin kolme vuotta sitten. Miehestä maksettiin jättimäinen 87 miljoonan euron siirtokorvaus, joka teki hänestä maailman kalleimman puolustajan.

Tuolloin Unitedin managerina toiminut Ole Gunnar Solskjær nimitti englantilaisen nopeasti joukkueen kapteeniksi.

Viime kaudella Maguiren vastuu romahti ailahtelevien suoritusten johdosta. Lisandro Martinezin ja Raphaël Varane muodostavat todennäköisesti ManU:n puolustuksen keskustan tulevallakin kaudella.

Alkavalla sesongilla Maguire joutuu luopumaan kapteenin vastuustaan. Maguire kertoi asiasta Twitterissä. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

– Keskusteltuani tänään managerin kanssa hän ilmoitti minulle vaihtavansa kapteenia. Hän kertoi minulle syynsä, ja vaikka olen henkilökohtaisesti äärimmäisen pettynyt, aion jatkossakin antaa kaikkeni joka kerta, kun puen tämän joukkueen paidan päälleni.

– Haluan kiittää Manchester Unitedin faneja kaikesta loistavasta tuesta, jota he ovat antaneet, kun olen toiminut kapteenina.

– Siitä päivästä lähtien, kun minut nimettiin kapteeniksi kolme ja puoli vuotta sitten, on ollut valtava etuoikeus johtaa Manchester Unitedia. Kyseessä on yksi suurimmista kunnianosoituksista jalkapallossa. Olen tehnyt kaikkeni auttaakseni Unitedia menestymään – kentällä ja sen ulkopuolella.

– Tulen aina olemaan kiitollinen Ole Gunnar Solskjærille siitä, että hän antoi minulle ensimmäisenä vastuun. Toivotan seuraajalleni menestystä ja tulen antamaan hänelle täyden tukeni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga