Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Topparilegenda ohjeistaa Erik ten Hagia: “Unitedin täytyy pelata historiansa edellyttämällä tavalla”

Jaap Stam
AOP

Manchester Unitedin legendojen joukkoon lukeutuva Jaap Stam odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta. Hollantilainen uskoo maanmiehensä Erik ten Hagin muokkaavan rohkealla kädellä Punaisten Paholaisten pelitapaa.

Erik ten Hagin ensimmäinen kausi Manchester Unitedin peräsimessä sujui vähintäänkin kelvollisesti. Joukkue palasi pitkän tauon jälkeen pokaalikantaan voitettuaan Carabao Cupin. Valioliigassa ManU ylsi kolmannelle sijalle ja FA Cupissa tie kantoi aina finaaliin saakka, jossa Manchester City oli kuitenkin selkeästi parempi.

Entinen United-pelaaja, Jaap Stam uskoo, että Unitedin pelaaminen ottaa ensi kaudella jälleen aimo harppauksen eteenpäin.

– Joukkuetta katsoessa on selvää, että asiat ovat menossa oikeaan suuntaan, mutta samaan tehtävää riittää vielä runsaasti. Mielestäni United näyttää aika ajoin laadukkaalta joukkueelta, mutta meidän täytyy olla rehellisiä.

– Pallollisessa pelaamisessa riittää paljon kehitettävää ja joukkueen täytyy olla nähtyä aloitteellisempi. Uskoisin, että ten Hag pyrkii tähän. Hän suosi pallonhallintaan nojaavaa pelitapaa Hollannissa, mutta on toki muistettava, että kyseessä on kaksi täysin erilaista sarjaa.

– Hänen täytyy muokata systeemiä parhaansa mukaan niillä pelaajilla, jotka hänellä on käytössään. Unitedin täytyy pelata historiansa edellyttämällä tavalla, joka tarkoittaa aktiivista pelitapaa. Tätä ten Hag varmasti haluaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga