Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan hyökkääjälegenda lataa suorat sanat supertähden tilanteesta: “Tottenham pitää häntä vankina”

Harry Kane
AOP

Valioliigalegenda Wayne Rooney uskoo, että Harry Kane olisi täydellinen hankinta Manchester Unitedilta. Rooneyn mielestä Spurs pitää Kanea lähestulkoon vankina, sillä pelaaja on ilmaissut halunsa lähteä.

Harry Kanen sopimustilanne on ollut tuttuun tapaan yksi urheilumaailman polttavimmista puheenaiheista kesän aikana. Tottenham Hotspurin ja Bayern Münchenin tiedetään käyneen neuvotteluja Kanen pelioikeuksista, mutta toistaiseksi asiat eivät ole edenneet saksalaisjoukkueen toivomalla tavalla.

Myös Manchester Unitedin on uutisoitu pitkin kesää olleen Kanen perässä. Vaikka siirto Old Traffordille näyttää tällä hetkellä poissuljetulta vaihtoehdolta uskoo Unitedin entinen pelaaja, Wayne Rooney, että ManU:n kannalta kaupat kävisivät järkeen.

– Kane olisi Unitedin kannalta ideaali hankinta. Tottenham pitää häntä vankina, joten hänellä on suuria vaikeuksia päästä muualle. Jos United saisi Kanen, heidän mahdollisuutensa voittaa kasvaisivat merkittävästi. Meidän täytyy katsoa, mitä tapahtuu.

Vaikka Spurs ei ole järin halukas tekemään tähtihyökkääjällään kauppaa saattaa se jäädä ainoaksi vaihtoehdoksi. Englantilaisen sopimus umpeutuu vuoden päästä, jolloin hän on vapaa etsimään itselleen uuden seuran ilman siirtokorvausta. Tätä vaihtoehtoa pyritään välttämään viimeiseen asti Pohjois-Lontoossa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga