Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Bundesliiga

Lähde: Bayern-hyökkääjän siirtosaagassa uusi käänne – Matka jatkumassa sittenkin muualla

Sadio Mane
AOP

Bayern Muncheniä edustava Sadio Mane on ollut kesän aikana siirtohuhujen ympäröimänä. Senegalilaisen on uskottu olevan tyytymätön elämäänsä Saksassa, vaikka hän on vakuuttanut päinvastaista. Nyt tilanne on kuitenkin saanut jälleen uuden käänteen.

Liverpoolissa tuhoisaa jälkeä yhdessä Mohamed Salahin ja Roberto Firminon kanssa takavuosina tehnyt Sadio Mane siirtyi Bayern Müncheniin viime kesänä. Debyyttikausi uudessa sarjassa ei mennyt täysin suunnitelmien mukaan, eikä maaleja syntynyt samalla tavalla kuin Anfieldillä.

Manen on uskottu olevan valmis jättämään Bayernin vain yhden kauden jälkeen ja häntä ollaan yhdistetty kesän aikana useampaan suuntaan. Pelaaja on kertonut haluavansa jatkaa uraansa Saksassa, mutta 90minin tietojen mukaan mieli näyttää muuttuneen.

Manen kerrotaan päässeen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista sopuun Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Nassrin kanssa. Bayern tietää, ettei pelaajan hintalappu ole enää yhtä korkealla kuin aikaisemmin, mutta seura on silti avoin kuuntelemaan tarjouksia.

Osapuolten raportoidaan aloittaneen keskustelut siirtosummasta, joten asia ratkeaa todennäköisesti tulevien päivien aikana. Manea yhdistettiin aiemmin myös Steven Gerradin valmentamaan Ettifaqiin, mutta Al-Nassr näyttää vievän pisimmän korren.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga