Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

PSG:n maalivahti aseellisen ryöstön kohteena – Omaisuutta katosi yli 500 000 euron arvosta

Gianluigi Donnarumma
AOP

PSG:n ja Italian maajoukkueen ykkösmaalivahti, Gianluigi Donnarumma on joutunut väkivaltaisen ryöstön uhriksi, kertovat lähteet. Donnarumma selvisi tilanteesta pienillä vammoilla, mutta menetti raporttien mukaan omaisuutta yli 500 000 euron arvosta.

Ranskan liigassa pelaavaa Paris Saint Germainia edustava Gianluigi Donnarumma on joutunut järkyttävän hyökkäyksen kohteeksi. Lähteet kertovat, että useampi mieshenkilö murtautui Donnarumman asuintaloon hänen ollessaan paikalla tyttöystävänsä kanssa.

Donnarumma sidottiin ja häneen kohdistettiin väkivaltaa. Italialaisen kerrotaan selvinneen pienillä vammoilla ja hänen tyttöystävänsä Alessia Elefante säilyi haavoittumattomana.

Donnarumman uutisoidaan menettäneen omaisuuttaan peräti 500 000 euron arvosta ja varkaiden matkaan lähti muun muassa arvokkaita koruja ja kelloja.

Pariskunta kirjautui tapahtumaan jälkeen hotelliin, jonka jälkeet heidät on viety sairaalaan toipumaan tilanteen aiheuttamasta järkytyksestä. Poliisi on aloittanut tutkinnat tapahtuman johdosta ja pyrkii selvittämään tapahtumien tarkemman kulun.

– Olemme aloittaneet tutkinnan koskien aseellista ryöstöä ja pahoinpitelyä, jotka ovat tapahtuneet herra Donnarumman kodissa, Pariisiin syyttäjänvirastosta kerrottiin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun PSG:n pelaajan kotiin murtaudutaan. Aiemmin vastaavaa on tapahtunut myös Marquinhosin ja aikaisemmin seurassa pelanneen Angel Di Marian kohdalla.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut