Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Serie A:n mahtiseura joutumassa pettymään – PSG vaatii pysyviä kauppoja

Renato Sanches
AOP

AS Roma pyrkii vahvistamaan keskikenttäänsä tulevaa kautta silmällä pitäen. Esiin on noussut useita mielenkiintoisia nimiä, mutta Giallorossi on lähteiden mukaan joutumassa pettymään ainakin Renato Sanchesin kohdalla.

Ligue 1:n hallitseva mestari Paris Saint-Germain on hankkiutumassa eroon useista pelaajistaan. Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään Renato Sanchesia, joka saapui seuraan viime vuoden elokuussa.

25-vuotiasta Sanchesia pidettiin aikoinaan yhtenä Euroopan suurimmista lahjakkuuksista, mutta urapolku ei ole toistaiseksi kulkenut odotetulla tavalla. Benfican juniorijoukkueesta edustusmiehistöön nuorella iällä ponnistanut Sanches siirtyi Bayern Müncheniin vuonna 2016.

Homma ei kuitenkaan toiminut Saksassa ja portugalilainen matkasi lainasopimuksella jo seuraavana vuonna Swanseaan. Lainapestin jälkeen Sanches palasi Bayerniin, mutta vastuuta ei ollut edelleenkään tarjolla. Mies myytiin lopulta Lilleen, josta matka jatkui edelleen PSG:hen.

Sanchesin uskotaan etsivän uutta seuraa tämän kesän aikana ja yhtenä ottajana on pidetty AS Romaa. Italialaisten päävalmentaja, José Mourinho arvostaa maanmiehensä kykyjä ja olisi valmis hankkimaan hänet lainalle Romaan.

PSG:n kerrotaan kuuntelevan pelaajastaan vain pysyviä tarjouksia, joten ikuisessa kaupungissa joudutaan suuntaamaan katseet muualle.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A