Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Kylian Mbappe jätetty sivuun PSG:n vahvuudesta – Siirto lähenee?

Kylian Mbappe
AOP

Paris Saint-Germainin ja Kylian Mbappen välinen nokittelu ei tunnu ottavan loppuakseen. Ranskalaistähti on asetettu raporttien mukaan joukkueen ulkopuolelle, joten hänen lähtönsä näyttää tällä hetkellä entistä todennäköisemmältä.

Kylian Mbappen ja PSG:n välinen köydenveto on ollut yksi kuluvan siirtoikkunan polttavimmista puheenaiheista. Kuten hyvin tiedetään, Mbappe ilmoitti aiemmin seurajohdolle, ettei aio tehdä jatkoa vuoden päästä umpeutuvalle diililleen. Tämä sai Nasser Al-Khelaifin raivon partaalle, sillä pelaaja on laitettava välittömästi myyntiin siirtokorvauksen toivossa.

Viimeisten tietojen mukaan juuri näin on käymässä ja joukkue kuuntelee tarjouksia hyökkääjästä. Siirtoguru Fabrizio Romano on tilanteesta hyvin perillä.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kertoo, että Mbappe on myynnissä välittömällä vaikutuksella ja hänet on jätetty sivuun PSG:n Japaniin suuntautuvalta harjoitusleiriltä.

Jos tiedot pitävät paikkaansa on Mbappen lähtölaskenta käynnissä. Kaikkein todennäköisin vaihtoehto Mbappen uudeksi seuraksi on Real Madrid, mutta tässä vaiheessa kaikki on vielä arvailujen varassa. Neuvottelujen kuitenkin uskotaan alkavan pikaisella aikataululla, sillä ylimääräistä aikaa ei ole tarjolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset