Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal taipui Manchester Unitedille – Supertähti vakuuttelee: “Tulemme oppimaan tästä”

Bukayo Saka
AOP

Manchester United kaatoi Arsenalin New Jerseyssä pelatussa harjoitusottelussa lukemin 2-0. Unitedin maaleista vastasivat ensimmäisellä puoliajalla osuneet Bruno Fernandes ja Jadon Sancho. Gunnersin Bukayo Saka oli pelin jälkeen allapäin, vaikka kyseessä olikin harjoituskauden ottelu.

Manchester United ja Arsenal kohtasivat MetLife Stadiumilla New Jerseyssä kauteen valmistavassa harjoitusottelussa. Peli päättyi Unitedin 2-0 voittoon Bruno Fernandesin ja Jadon Sanchon ensimmäisella jaksolla syntyneiden osumien myötä.

Päättyneellä valioliigakaudella Tykkimiesten parhaimpien pelaajien joukkoon kuulunut Bukayo Saka oli erittäin pettynyt lopputulokseen, vaikka kyseessä ei ollutkaan sarjaottelu.

– Tappiota Unitedia vastaan on ilman muuta vaikea hyväksyä, oli kyseessä sitten harjoituspeli tai ei. Tulemme kuitenkin oppimaan tästä, englantilainen tuumi.

– On selvää, ettemme voi päästää kahta maalia tällaista vastustajaa vastaan, koska tasoihin nousemisesta tulee erittäin hankalaa. Meidän täytyy ottaa tästä opiksemme.

– Haluamme päästä samaan kuntoon fyysisesti kuin viime kaudella ja nostaa edelleen tasoamme. Myös taktinen puoli vaatii vielä hiomista. Koko joukkueen täytyy sisäistää pelisuunnitelma ja jatkaa kehitystä, jotta olemme valmiita kauden ensimmäisessä pelissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga