Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham virittelee tarjousta La Liga-topparista – Päästäänkö siirtosummasta yhteisymmärrykseen?

Clement Lenglet
AOP

Tottenham Hotspur pyrkii kiinnittämään Clement Lengletin pysyvällä siirrolla, mutta FC Barcelonalla ei vaikuta olevan minkäänlainen kiire hankkiutua pelaajastaan eroon. Lenglet vietti viime kauden lainalla Spursissa, mutta seuraava osoite on vielä täysin arvoitus.

Valioliigaseura Tottenham Hotspur pyrkii vahvistamaan puolustuslinjaansa kesän aikana. Spursin tuoreen manageri, Ange Postecogloun ostoslistalla on ollut uusi toppari, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet laihoja.

Katseet ovat kääntyneet FC Barcelonan sopimuspelaajaan, Clement Lengletiin, joka vietti viime kauden lainalla Pohjois-Lontoossa. Tottenhamin uutisoidaan neuvottelevan Lengletin pelioikeuksista tulevaa kautta simällä pitäen, mutta tällä hetkellä kaikki on täysin avoinna.

Barca ei ole Inside Futbolin tietojen mukaan kovinkaan halukas päästämään pelaajastaan irti, vaikka tälle ei uskota olevan käyttöä tulevalla kaudella.

Spursin tarjoama siirtokorvaus ei mitä ilmeisimmin ole tehnyt suurta vaikutusta Kataloniassa. Espanjalaisseura pyrkii todennäköisesti katsomaan mihin asti Tottenham on valmis korottamaan panoksiaan, jotta Lengletistä saataisiin mahdollisimman korkea summa.

Lenglet saapui Barcelonaan vuonna 2018, mutta lopullinen läpilyönti Blaugranan paidassa odottaa toistaiseksi itseään. Ranskalaispakin nykyistä sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset