Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Entinen valioliigahyökkääjä solmimassa pitkää sopimusta Ranskan liigan huippujoukkueen kanssa

Ismaila Sarr hyökkääjä Watford
AOP

Ranskan liigassa pelaava Olympique Marseille on vahvistumassa Ismaila Sarrilla. Viime kaudella Watfordin paidassa pelanneen Sarrin tuleva sopimus kestää lähteiden mukaan vuoteen 2028 asti.

Vuodesta 2019 lähtien Watfordia edustanut Ismaila Sarr on kovaa vauhtia matkalla muihin maisemiin. Viime kaudella 39 ottelua Championshipissä pelannut ja 10 maalia tehnyt senegalilainen on ollut pitkin kesää huhujen ympäröimänä.

Nyt ottaja vaikuttaa löytyneen, sillä Fabrizio Romanon tietojen mukaan pelaajan ura tulee jatkumaan Ranskassa.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kertoo, että Olympique Marseille ja Watford ovat päässeet suulliseen sopuun vuoteen 2028 asti ulottuvast kontrahdista. Sarrin on määrä suorittaa Marseillen lääkärintarkastus seuraavien päivien aikana.

Laitahyökkääjän todennäköinen lähtö on tuntuva isku Watfordille, mutta jotain seurassa täytyy tehdä. Vielä toissakaudella Valioliigaa pelannut joukkue valahti päättyneellä kaudella Championshipin keskikastiin, jonka myötä nopea paluu pääsarjatasolle jäi kaukaiseksi haaveeksi.

Sarrista mahdollisesti saatavan siirtokorvauksen määrää ei olla vielä toistaiseksi kerrottu julkisuuteen, mutta pelaajan hintalappu pyörii 20 miljoonan euron hujakoilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset