Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Inter Milan metsästää uutta puolustajaa: Lyökö Serie A-tähti nimensä papereihin?

Rafael Toloi
AOP

Serie A:ssa pelaava Inter Milan on menettänyt käynnissä olevan siirtoikkunan aikana jo kaksi tärkeää puolustajaa, kun Milan Skriniar ja Danilo D’Ambrosio vaihtoivat maisemaa. Nerazzurrin alakerta kaipaakin kipeästi vahvistusta ja nyt esiin on nostettu Atalantassa peaavan Rafael Toloin nimi.

Viime kaudella Mestarien liigan finaaliin yltänyt ja Coppa Italian voittoa juhlinut Inter Milan on murroksessa. Andre Onanan lähtö varmistui hiljattain, jonka lisäksi myös pakkiosasto on menossa uusiksi.

Milan Skriniar ja Danilo D’Ambrosio päättivät molemmat suunnata kohti uusia haasteita, jonka jälkeen Giueseppe Meazzalla on käynnistynyt mitat korvaajien kartoittaminen. Inter ei todennäköisesti pysty tekemään valtavan kokoluokan hankintoja taloudellisen tilanteensa takia, mutta Onanan myynnistä saadut rahat luonnollisesti helpottavat asiaa.

Nerazzuriin on linkitetty viime päivien aikana useita mielenkiintoisia nimiä, joista yksi on Atalantan Rafael Toloi. Brasiliassa syntynyt Toloi on lähteiden mukaan avoimin mielin seurasiirron suhteen, joka luonnollisesti nostaa Interin toiveita.

Kokenut Toloi on todistanut tasonsa Serie A:ssa ja pystyy pelaamaan myös Simone Inzaghin suosimassa kolmen miehen alakerrassa.

Lähde: Football-Italia.net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset