Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako tuhti puntapino omistajaa? – Chelsea havittelee paikalliskilpailijan superlupausta

Chelsea
Unsplash

Valioliigaseura Chelsean kerrotaan olevan lähellä Michael Olisen hankintaa. Lontoolaisseuran uutisoidaan tehneen esisopimuksen valmiiksi, jonka jälkeen pelaajasta on tarjottu 39 miljoonan punnan arvoinen siirtokorvaus.

Chelsea pyrkii lähteiden mukaan vahvistumaan kesän aikana Crystal Palacen Michael Olisella. Taitavan keskikenttäpelaajan siirtyminen vaikuttaa nytkähtäneen eteenpäin ja osapuolten kerrotaan löytäneen nopeasti yhteisen sävelen neuvottelupöydässä.

Chelsean raportoidaan lyöneen pöytään avaustarjouksen Olisesta, joka on suuruudeltaan noin 39 miljoonaa euroa. Tämän lisäksi tarjoukseen on kirjattu muutamia lisäosia, joiden toteutuessa diilin arvo nousee entisestään.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan Olisen kerrotaan olevan valmis vaihtamaan seuraa.

Pelaaja on tiettävästi ehtinyt jo alustavasti hyväksyä Bluesin tarjoaman sopimuksen ehdot. Näin ollen näyttää siltä, että niin ikään miehen perässä ollut Manchester City on joutumassa pettymään.

Olise kuului päättyneellä kaudella Palacen luottopelaajiin ja pelasi yhtä vaille jokaisessa valioliigaottelussa. Englantilaislupaus merkkautti tililleen kaksi maalia ja peräti 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Olisen todennäköiseltä näyttävä hankinta voi poikia Chelsealle paljon hyvää, mutta pelaajan loukkaantumishistoria saattaa aiheuttaa jonkin verran epäilyksiä.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset