Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Everton hankki Hollannin maajoukkuepelaajan: “Tämä tuntui parhaalta ratkaisulta”

Everton
AOP

Everton on hankkinut Darnaut Anjuman riveihinsä ensi kauden mittaisella lainasopimuksella. Hollannin maajoukkuemies pelasi viime kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Tottenham Hotspurin riveissä.

Arnaut Danjuman ura jatkuu jälleen uudessa osoitteessa. Vuonna 2021 Villarrealiin siirtynyt Danjuma lähetettiin tammikuun siirtoikkunan aikana lainalle Tottenham Hotspuriin, jonka paidassa vyölle kertyi 12 ottelua.

Danjuma teki näiden pelien aikana kaksi maalia, mutta Spurs ei ollut halukas tekemään siirrosta pysyvää. Villarrealissa ei nähty enää myöskään pelaajalle käyttöä, joten Danjumalla oli edessään uuden joukkueen etsintä.

Hollantilainen tulee viettämään ensi kauden Evertonissa, sillä Villarreal on päässyt Toffeesin kanssa sopuun miehen pelioikeuksista.

Danjuma on tuttu pelaaja Valioliigaa seuraaville myös ennen Spurs-diiliään. Laitahyökkääjä pelasi Bournemouthissa vuosien 2019 ja 2021 välillä, mutta nyt matka jatkuu jälleen uudessa osoitteessa.

– Tuntuu mahtavalta liittyä Evertoniin ja olen iloinen ollessani täällä, Danjuma kertoi.

– Olen aina haaveillut tämän kokoluokan seuraan siirtymisestä ja viimeinkin se toteutuu. Minulla oli myös muita vaihtoehtoja, mutta tämä tuntui parhaalta ratkaisulta seuran fanien ja managerin takia.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset