Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Entinen Barca-pelaaja lataa täyslaidallisen Xavi Hernandezin suuntaan: “Siellä tapahtui paljon asioita, joista en pitänyt”

Riqui Puig FC Barcelonan paidassa.
AOP

FC Barcelonan entinen pelaaja, Riqui Puig jätti Katalonian taakseen viime kesänä ja siirtyi Pohjois-Amerikan MLS:sä pelaavan Los Angeles Galaxyn riveihin. Entinen teinitähti kritisoi nyt entisen valmentajansa, Xavi Hernandezin toimintatapoja.

FC Barcelonaa teini-ikäisestä lähtien edustaneesta Riqui Puigista povattiin Blaugranan seuraavaa supertähteä. Nuorella iällä seuran edustukseen noussut Puig oli yksi Camp Noun suurimmista suosikeista, mutta peliaikaa ei juurikaan irronnut Ronald Koemanin toimiessa joukkueen valmentajana.

Sama jatkui myös Xavi Hernandezin alaisuudessa, sillä hänkään nähnyt lupaavalle espanjalaiselle käyttöä. Puig sai viime kesänä tarpeekseen ja päätti jättää Barcan taakseen siirtyäkseen MLS:sä pelaavan Los Angeles Galaxyn paitaan.

Pelaaja avautuu nyt ajastaan Barcelonassa ja kertoo syistä siirtopäätöksen takana.

– En tuntenut oloani mukavaksi Barcelonassa kentällä tai sen ulkopuolella. Siellä tapahtui paljon asioita, joista en pitänyt. On totta, että La Liga on maailman paras sarja, mutta olen tyytyväinen tekemääni päätökseen.

– Ennen viimeisen Barca-kauteni päätöstä istuimme alas ja hän (Xavi Hernandez) kertoi, etten tule nauttimaan hänen luottamustaan. Minut jätettiin joukkueen ulkopuolelle, joka tuntui loukkaavalta. Minua ei kohdeltu oikein.

Lähde: Football-Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga