Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Fulham-tähti hehkuttaa valmentajansa jatkopäätöstä: “Yksi Valioliigan parhaista managereista”

Marco Silva Fulham
AOP

Fulham FC:n manageri, Marco Silvan ympärillä on riittänyt kesän mittaan runsaasti spekulaatioita. Miestä kosiskeltiin ahkerasti Saudi-Arabiaan, mutta lopulta hän päätti jatkaa työtään Craven Cottagella. Lontoolaisten vahvuudessa niin ikään jatkava Willian hehkuttaa valmentajaansa maasta taivaisiin.

Kuten hyvin tiedetään, Saudi-Arabian liiga on houkuttanut tämän kesän aikana useita Euroopan sarjojen tähtipelaajia. Trendin uskotaan toistuvan myös valmentajien kohdalla ja Aston Villaa viimeksi luotsannut Steven Gerrard ehti jo suunnata öljyvaltioon.

Valioliigassa pelaavan Fulhamin käskyttäjä, Marco Silva on ollut usean Saudi-Arabian mahtiseuran kiinnostuksen kohteena ja portugalilaisen on uskottu harkitsevan vakavasti maisemanvaihdosta.

Silva päätti lopulta kuitenkin jatkaa uraansa Craven Cottagella, joka on loistava uutinen lontoolaisjoukkueen kannalta. Willian, joka jatkaa niin ikään ensi kaudella Cottagersin paidassa, on tyytyväinen valmentajansa päätökseen.

– Olen iloinen, että hän voi jatkaa kanssamme. Hän on mielestäni yksi Valioliigan parhaista managereista, brasilialainen totesi.

Willian kommentoi myös omaa jatkopäätöstään. Hyökkääjää myöntää Nottingham Forestin olleen kesän aikana hänen kintereillään.

– On totta, että Forest halusi hankkia minut, mutta siirron toteutuminen ei ollut ikinä lähellä. Fulham oli koko ajan selkeä ykkösvaihtoehtoni.

Lähde: HammyEnd.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga