Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

United-luotsi kommentoi seuran siirtotavoitteita: “Etenemme koko ajan asian suhteen”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United etsii edelleen kuumeisesti uutta keskushyökkääjä. United oli päättyneellä kaudella Valioliigan kuuden parhaan joukosta selkeästi vähiten maaleja tehnyt joukkue, johon Erik ten Hag haluaa muutoksen. Hollantilaismanageri kommentoi seuran siirtotavoitteiden etenemistä.

Manchester United on hankkinut käynnissä olevan siirtoikkunan aikana Andre Onanan Inter Milanista ja Mason Mountin Chelseasta. Molempia voidaan pitää hyvinä vahvistuksina, mutta yksi tärkeä osa-alue kaipaa edelleen uutta verta.

ManU teki päättyneellä valioliigakaudella 58 maalia, joka oli selkeästi vähiten sarjan top 6-joukkueista. Tämä ei luonnollisesti ole jäänyt huomaamatta ensimmäisen kautensa Unitedin peräsimessä toimineelta Erik ten Hagilta.

Hollantilaismanageri vastaili median edessä kysymyksiin koskien uuden keskushyökkääjän hankintaa.

– Etenemme koko ajan asian suhteen. Kerromme heti, kun meillä on asian suhteen jotain tiedotettavaa. Voin kuitenkin vakuuttaa, että teemme kaikkemme (uusien hankintojen eteen).

– Jos minä saisin päättää, haluaisin sen tapahtuvan mahdollisimman nopeasti. Mitä nopeammin, sitä parempi, sillä uusien pelaajien täytyy sulatua joukkueeseen ja pelitapaamme.

Viime aikoina Unitediin on linkitetty vahvasti muun muassa Rasmus Hojlundia ja Randal Kolo Muania.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset