Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Juve-legenda taistelee pelipaikastaan: “Pyrimme löytämään parhaan ratkaisun kaikkien osapuolien kannalta”

Juventus
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Leonardo Bonucci jätettiin kylmästi ulos Juventuksen vahvuudesta. Bonuccin agentti, Alessandro Lucci vakuuttaa, että italialaistopparin ensisijainen tavoite on kuitenkin taistella tiensä takaisin Bianconerin pelaavaan miehistöön.

Juventus teki uuden kauden alla kovan ratkaisun jätettyään joukkueen kapteenina viime kaudella toimineen Leonardo Bonuccin joukkueen ulkopuolelle. Bonucci on vapaa etsimään itselleen uuden seuran ja häntä linkitettiin aiemmin muun muassa Turkin Superliigassa pelaavien Galatasarayn ja Fenerbachen rivehin.

Topparilegendan agentti, Alessandro Lucci ottaa kantaa suojattinsa tilanteeseen.

– Olen kuullut paljon keksittyjä huhuja Bonuccin tulevaisuudesta. Voin kuitenkin paljastaa, että hänen vakaa aikomuksensa on jatkaa Bianconerin väreissä. Hän oli kapteeni vielä muutama kuukausi sitten ja haluaa ansaita paikkansa takaisin näin tärkeässä joukkueessa.

– Bonucci on maajoukkuetason pelaaja, Italian kapteeni ja todellinen johtaja. Jos siirtomarkkinat tarjoavat meille vaihtoehtoja, arvioimme niitä vain, jos ne täyttävät hänen tasonsa edellyttämät kriteerit. Pyrimme löytämään parhaan ratkaisun kaikkien osapuolien kannalta.

Toistaiseksi Bonuccin jatkoon ei olla saatu selvyyttä, mutta mies ei näytä olevan aikeissa aikaistaa lopettamispäätöstään.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A