Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-hyökkääjä vaihtaa kilpailijan paitaan: “Tämä on tärkeä askel urallani”

Anthony Elanga
AOP

Anthony Elangan pelit jatkuvat Nottingham Forestin paidassa. Ruotsalaishyökkääjä jätti Manchester Unitedin taakseen ja allekirjoitti Forestin kanssa vuoteen 2028 asti ulottuvan sopimuksen.

Päättyneellä kaudella marginaaliseen rooliin jäänyt Anthony Elanga on tehnyt odotetun ratkaisun. Pelaajan huhuttiin olleen jo valmis vaihtamaan seuraa tammikuun siirtoikkunassa, mutta tuolloin Manchester Unitedin manageri, Erik ten Hag halusi vielä pitää hänet ryhmässään.

Nyt siirrolle on kuitenkin näytetty vihreää valoa ja Elanga allekirjoitti tiistaina viisivuotisen sopimuksen Nottingham Forestin kanssa. Forest maksaa pelaajasta 17,50 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Elanga oli tyytyväinen saatuaan puumerkkinsä uuden työnantajansa sopimuspapereihin.

– On suuri kunnia olla täällä. Tämä on upea hetki minulle ja koko perheelleni. Tämä on tärkeä askel urallani ja samalla myös suuri haaste. Odotan innolla pääseväni pelaamaan Forestin kannattajien edessä City Groundilla.

– Minulla oli myös muita vaihtoehtoja, mutta Nottingham tuntui oikealta ratkaisulta. Olen ollut täällä (City Groundilla) Unitedin kanssa ja stadionin tunnelma on tehnyt minuun vaikutuksen. Haluan nauttia tästä hetkestä ja päästä nopeasti tositoimiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset